Bewustwording medewerkers management.

Monique Evers leert de mensen betrokkenheid bij het bedrijf te ontwikkelen.

Meer mensen inzetten voor een luisterend oor op het werk verlaagt het ziekteverzuim.

Van elke medewerker breng ik in kaart door een persoonlijke reading waar zijn goede punten liggen en waar kwaliteiten aangeleerd kunnen worden. De mens is geen productiemachine, maar een geestelijk wezen en vooral vervulling is wat de mens zoekt in zijn leven. Door de mens centraal te stellen binnen een organisatie boven het product en de winst zal hij beter presteren en zal er meer winst behaald worden. Alleen dan kan er een duurzame economie ontstaan. Het bedrijfsleven moet maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en er moeten dienende ‘leiders’ komen, die spirituele intelligentie bezitten. Het bedrijfskapitaal moet gebaseerd zijn op spiritueel kapitaal, spirituele zin en betekenis.

BEWUSTZIJNSVERRUIMING

Voor de manager die spiritueel bewust is, zal d.m.v. meer liefde en zorgzaamheid voor de mensen en het bedrijf uiteindelijk meer bereiken. De klanten die jij aantrekt zullen ook milder worden en de zon en maan gaan centraal staan in een bedrijf. De medewerkers zullen serieuzer zijn, uitgeruster over-komen en veel meer energie geven op het juiste moment. Deals en krachten komen samen. Er komt meer stroom in de zaken en er komt een verbinding van liefde i.p.v. egocentrische ongemakken waar veel bedrijven tegen aan lopen. Denk aan de crisis van het bankwezen daar er meer aan elkaar gedacht wordt verdwijnt ook de hebzucht en gaat ervan uit deling een heling komen in liefde en gelukkig zijn. Balans van uw medewerkers is een uitkomst van op de langere termijn een betere winst uit uw zaken. 

Monique Evers traint uw medwerkers naar de top en helpt ze ego's los te laten zonder het "watje" te zijn. U kunt bellen voor advies ik coach u mensen 1 op 1 in Loslaten van boosheid en verdriet.

Functioneren in kracht door versterking van inner-vibers, voeding, yoga en meditatie. 

De cursus kan na gelang tussen de 8 en 12 maanden tot een super flow gevoeld worden door de mensen en het zal gaan stromen.

Tevens  zet ik mijn paranormale gave in om blokkade's op te heffen eventueel healings mogelijk. 

 

Zie de mens als degene die mooi is van binnen en buiten. Uw medewerker is geen nummer maar een energie die helpt uw doelen te bereiken in het bedrijf of instelling.