Huis en kantoor reinigingen 2021-2022 mob. 0640821057

Leven

Jouw leven is jouw pad, jouw reis even mooi als de bestemming. De tekening van jouw leven die wij samen in--kleuren als de mooiste.

Deels heb je het zelf in de hand, deels zijn het jouw levenslessen die je brengen bij uiteindelijk een totale transformatie.Zeker nadat ik jarenlang met veel plezier mijn familie bedrijf aanstuurde en veel succes kreeg met mijn gave als Medium/ Paragnost en Live/voedings coach is nu de tijd rijp, om zowel als Parapsycholoog en directeur van Monique Evers www.moniqueevers.nl mijn eigen coaching bedrijf voor het bedrijfsleven te laten bloeien. Het inzetten van mijn krachten voor andere  die mij ver brengen.

Deze zet ik nu in voor andere zowel hier als begeleider in online drukwerk, reprografie en p.r. maar ik maak nu nu ook de hoger vlucht door. Sinds een paar jaar train ik 1 op 1  het goede in mensen naar boven, soms betekend het ook loslaten en een andere weg.

Mensen stuur ik aan in het trainen aan hun bron. Ook voor het bedrijfsleven is dit een kans medewerkers en managers te laten stromen binnen een organisatie als volwaardige spirituele mensen in groei en vermogen.

En er zullen op alle niveau's doelen worden bereikt. Het is goedkoper voor een bedrijf dan externe interim managers in te huren die via protocollen en vooral cijfer matig sterk zijn. Dit is niet mijn ding, mijn ding is verbinding maken, de bron heling toe te passen en het zoeken naar de mogelijkheden om de energie binnen een bedrijf zo sterk mogelijk te laten flowen. Graag help ik mensen met de juiste vibers++ versterking die  zowel het bedrijf als de mens ten goede komt. Alle trajecten en niveau's doorlopen wij en zullen ook altijd tot een oplossing komen die iedereen zal verbinden en zal laten aansluiten aan hun bron. 

Mooie strakke tekeningen worden levendiger door de energie van mijn trainingen.